kolmapäev, 28. aprill 2010

MEIE UUS KODULEHT!

Head lapsevanemad, kõik Midrimaailma endised ja praegused sõbrad, toetajad, partnerid!

Midrimaailma lasteaed on kooli saatmas oma kaheteistkümnendat lendu rõõmsaid, julgeid ja vahvaid lapsi. Tosin aastat on meie lasteaed olnud teiseks koduks paljudele särasilmadele ja toetavaks partneriks lapsevanematele. Nende aastate jooksul oleme läbi käinud pika arengutee pidevalt sisemiselt kasvades läbi saadud kogemuste. Midrimaailma arengu ja täiustumise juures on jäänud läbi aastate kindlaks mõningad väärtused, mis on andnud meile oma näo. Hooliv, armastav, sõbralik suhtumine kõigisse ja pühendunud, rõõmsameelsed, muutustele avatud inimesed on loonud Midrimaailma just selliseks nagu meid teatakse ja sellisena tunneme ennast ka ise.

Midriõpetajad on viimastel aastatel mõtisklenud tihti selle üle, kuidas aidata kaasa parimal moel lapse mitmekülgsele arengule ja õnnelik olemisele. Nüüdseks oleme kirja pannud põhimõtted, mis sisaldavad meie teadmisi, kogemusi ja sisemisi äratundmisi. See on meiepoolne nägemus sellest, kuidas toetada lapse sisemisi soove, huve, püüdlusi, aidata kaasa lapse annete avastamisele ja olla toeks maailma tundmaõppimise teel. Meie tervikliku arengu põhimõtted loovad lapsele keskkonna, mille sihiks on lapse tõelise olemuse avastamine, lapse kujunemine terveks ja oma kehast hoolivaks, iseseisvalt mõtlemis- ja õppimisvõimeliseks, elurõõmsaks ja teistega arvestavaks, loovaks, eetiliseks, kindlaid väärtusi ja eesmärke omavaks isiksuseks.

Midrimaailma olemusest on kasvanud välja ka meie uus sümboolika, mis on kooskõlas meie visiooniga. Lasteaia endine kiikhobu on saanud liikuvama ja vabama vormi. Helesinisel taustal tiibadega hobune edastab lennukuse, loovuse, vabaduse, rõõmsameelsuse ja sihikindluse energiat. Just neid tundeid soovime endas kanda, jagades neid lastele, lapsevanematele ja kõikidele meie lähedastele. Midrimaailma on toetav, hooliv ja terviklik eralasteaed loominguliste ja pühendunud õpetajatega, kus anname lapsele kandvad tiivad kõrgeks lennuks.

Kutsume teid tutvuma meie uue sümboolikaga, tervikliku arengu põhimõtete, kasvatusväärtuste ja kõikide õpetajate oma mõtetega meie kodulehel www.midri.ee.


Rõõmsate midrikohtumisteni,
Midrimaailma õpetajad

Kommentaare ei ole: