neljapäev, 1. aprill 2010

TÄITSA TÕSISELT: KIIKS JA KÄÄKS

Täna olid meil külas KIIKS ja KÄÄKS! Tegelikult oli terve lasteaed kloune täis! Nalja oli hommikust õhtuni :)
Aga Kiiks ja Kääks naerutasid meid päris usinalt. Kõigepealt oli koristusaeg, siis sadas taevast palle - nii tavalisi kui põrkavaid :) kõige lõpuks tuli hulk seebimulle... Siis panid Kiiks ja Kääks endale uued ilusad esinemisriided selga (ikka nalja ja naeruga) ja õpetasid lastele vahva laulu suure naeru saatel selgeks. See väsitas neid omajagu ja nad istusid puhkama. Oh üllatust - tundus, et nad hakkasid munele!?! Istumise alt tulid välja kokku kuus suurt muna. Iga rühm sai endale noa ja kahvliga harutamiseks ühe ajalehest kokku klopsitus üllatusmuna. Munad harutatud, kutsuti rahva ette meie maja ülejäänud vahvad klounid, kes pidid suu vahukomme täis ütlema: "Plirts, plärts püksid katki kärts!" Igal ühel oli suus vähemalt kolm (kõige rohkem kuus!) suurt grillivahukommi. Meie klounid said hakkama - proovige järgi teha, kuidas see teil õnnestub!
Lõpuks vahva laulumäng ja klounid pildidle. Lapsed pidid klounid naerma ajama ja see tuli neil hästi välja nagu näete :)
Kogu üritus kestis u 45 minutit, aga meie Kiiksu ja Kääksu auks peab ütlema, et lapsed oleks täies koosseisus edasi lustinud - keegi ei ilmutanud veel väsimuse märke. Järelikult on Kiiks ja Kääks niivõrd suurepärased, et neid tasub ka järgmisel aastal oodata!

Kommentaare ei ole: