kolmapäev, 10. märts 2010

SIPSIKUD JA NAERULINNUD MARJONETT-TEATRIS



Täna käisid lasteaiarühmad Sipsikud ja Naerulinnud Salme kultuurikeskuses vaatamas Teater Marjonetti esituses etendust "Lõvipoeg otsib sõpra".
Naerulinnud said oma viimasel õppekäigul teada, et sõprus on tähtis ning et sõber aitab alati.
Lasteaia viimane rühm kutsus kaasa veidi nooremad sõbrad Sipsikud ning asuti teele Aafrikasse. Lend algas Salme Kultuurikeskusest. Seal ootas meid ees sõbralik kõrberiietuses giid, kes lubas, et vajadusel kaitseb meid isegi kurja lõvi eest. Seejärel kinnitati turvavööd ja lend võis alata!
Kohale jõudes kohtusime kohe lõvipojaga. Samal ajal olid sinna sattunud salakütid, kellel oli kuri plaan püüda kinni lõvipoeg, et see siis omakorda loomaaiale maha müüa. Aafrikas elab õnneks hoolivaid neegrilapsi, kelle abiga lõvipoeg taas vabaks sai.
Seiklusi juhtus meie teel veelgi, kuid sõprus ja abivalmidus võitsid alati.
Aafrikast tagasi jõuti teadmisega, et ka seal on sõprusel uskumatult suur jõud.
Ilusad nukud ja nende omamoodi juhtimine jätsid lastel imestusest suud lahti terveks etenduseks. Oli lõbus, kasutati huvitavaid sõnu ja väljendeid, etenduse aeg möödus linnutiivul.
Lava ja saali tasapind olid lastele vaatamiseks justkui loodud. Odav piletihind ja huvitav teater peaks meelitama iga teatrisõbra sinna tagasi.

Kommentaare ei ole: