esmaspäev, 15. veebruar 2010

KILLUKESI SÕBRAPÄEVADISKOLT



Reedel, 12.veebruaril toimus meie traditsiooniline sõbrapäevadisko. Lapsed olid selleks hoolega valmistunud - selga oli pandud ilusad sätendavad diskoriided ja sõbrapäevale kohased punased riided.
Igasugune suurem liigutamine vajab alati soendust: esimeseks "tantsuks" oli Sutsi-satsi, kus sai soojaks tehtud käed ja keha. Jalad vajasid eraldi laulu: selleks oli Meie Mehe "Kingarock". Soendusele järgnesid juba päris diskolood. Suuremateks lemmikuteks olid "Leto svet" ja "Seljakotid selga". Diskotantsu vahepeal õpiti selgeks ka vana hea jenka.
Saalis olnud hämar valgus teadjamatele diskosõpradele hästi ei sobinud, oodati, millal tuled täiesti ära kustutatakse, et saaks "päris diskot" teha. Teadjamad tundsid puudust ka diskokerast lae all - meil veel arenemisruumi on!
Kõik tantsisid ennastunustavalt: nii suured kui väikesed, isegi õpetajad ei suutnud paigal püsida ;) Pead said märjaks ja põsed punaseks. Oli ka paare, kes terve õhtu käest kinni tantsisid :)
Vanemaid seekord diskole ei võetud, nemad pidid leppima uksetaga ootamisega, kuniks pidu läbi ;) Aga kui soovi on, siis teeme järgmise tantsuõhtu vanematega!
Rahulolu diskoõhtust jagus esmaspäevastes muljeteski :)

Kommentaare ei ole: