teisipäev, 19. jaanuar 2010

TÄNUD ANNETAJATELE!

Õpetaja Maive eestvedamisel korjasime möödunud aasta lõpus kokku inimestelt asju, mida nad enam ei vajanud, et anda neile, kellel puudus käes. Tänu lahketele inimestel sai asju kokku päris korralik bussitäis (bussiga tuli meile appi firma Balt Oil). Kokku kogutud asjad saadeti Tartumaale Haaslava valda.
Nüüd on kaup abivajajateni jõudnud ja hulk inimesi jälle õnnelikumad.
AITÄH!

----------------------------------------------------------------------------------------
Nüüd siis mõned read abisaadetise kohta. Tänud Maivele selle suure ja hea korralduse eest! Meie abivajajateni jõudis väga palju riideid igale eale ja igale aastaajale. Saame jagada nii lastele kui ka nende vanematele. Lastele saame isegi mänguasju anda, sest neid oli mitu suurt kotti. Just nüüd, kus ajad on rasked kulub iga abi ära. Kurb küll, kuid on ju nii, et ega see abivajaja ise häbeneb seda abi küsida, aga selleks olemegi meie, kes teame, milline pere seda kõige rohkem vajab. Seda oli näha siis, kui korraldasime ise vallas Sulle Mulle Täika. Ah jaa -olid ka mõned klaasid ja pitsid, saumikser.
Veel kord SUUR , SUUR tänu Teile! Arvan, et aastas korra või paar abivajajaid aidata on väga armas .

Tänud kõigile, kes selles osalesid!

Ilusat karget talvepäeva !
Haaslava valla sotsiaalhoolekande vanemspetsialist
Marju Jansen

-----------------------------------------------------------------------------------------
Kõigepealt soovin kogu midriperele ilusat uut aastat!
Olen ise kasvanud lastekodus ja hetkel kasvatan üksinda 1a. 4k. poeg Riko`t. Suured-suured tänud kõikidele selle toreda ettevõtmise ja toetamise eest, sest meie saime väga palju sooje riideid talveks, mida väga vajasime. Suured tänud Maivele, kes selle abipaki minuni toimetas. Soovin teile kõikidele edaspidiseks jõudu ning jaksu!

Südamest tänades Rikko emme Marika

Kommentaare ei ole: